Vores menu
Vores menu favner sæsoner og råvarer når de er allerbedst!
Snacks
Begynd din middag med nogle af vores snacks - alle snacks er delevenlige
Bobler og snacks efter køkkenets valg | 165
Østers med citron | 45
Marinerede Halkidiki oliven | 49
Ristede Marcona mandler | 46
Cheesetops med syltet jalapenos og chilimayo, 3 stk. | 70
Kyllingechips med confiteret hvidløgscreme | 74
Rosé rejer med peberfrugtcreme og citron | 76
Friterede fiskepinde med sauce tartare, 4 stk. | 76
Ibérico skinke med ostecreme og sylt | 84
Sardiner med stegt brioche, piment d'Espelette og citron | 90
10 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 239
30 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 399
Aften
Forretter
Brændt laks med friskost, fennikel crudité, æble og ponzu vinaigrette | 135
Gratinerede kammuslinger med saltede vafler og krondild | 140
Tærte med røget krondyr, sort hvidløg, syltede kantareller og jordskokke chips | 140
Tatar med Piment D'espelette, grillet kål, croutoner og vesterhavsost | 145
Hovedretter
Grillet kylling med stegte svampe, svampepuré og sherry blanquette | 190
Duroc gris med ristet kål, selleri og aromatisk sauce | 190
Stegt vesterhavsfisk med pighvar bisque, jordskokkepuré, urtesalat og ørredrogn | 199
Grillet okse med nye løg, syltede løg, løg puré og glacesauce med røget marv | 229
Tilvalg
Mormorsalat med ristede kerner og urter | 45
Friterede kartofler med pebercreme og purløg | 55
Kartoffelkompot med gammelknas | 55
Dessert
Ananassorbet med marinerede ananas og luftig créme anglaise | 115
Gäteau marcel med hengemte solbær og vaniljeis | 130
4 danske oste med kompot og kiks | 136
Kokkens valg
3 retter sammensat af køkkenet | 399
Tilhørende vinmenu | 225
Frokost
Til frokost serveres der smørrebrød - se varianter herunder
Marineret sild med karrycreme og syltede skalotteløg | 110
Friteret vesterhavsfisk med sauce tartare og citron | 124
Saltbagt rødbede med syltede rødbeder, æblechutney og yoghurt | 120
Koldrøget laks med peberrods mayo, syltede hyben og dild | 120
Oksefilet med bearnaisemayo, ristede løg og rødløgsrelish | 124
Kyllingesalat med syltede græskar og urter | 120
Gammelknas med syltede grønne figner | 119
Frokostretter
Stjerneskud | 199
Tatar med Piment D'espelette, grillet kål, croutoner og vesterhavsost, serveres med pommes | 179
Jordskokkesuppe med fransk peberbacon, urteolie og sprød focaccia | 135
DE SØDE
Øllebrød med kompot og hvid chokoladecreme | 75
4 danske oste med kompot og kiks | 136
Børneretter
Friteret fiskefilet med pommes, remoulade, ketchup og citron | 125 kr.
Friteret kylling med pommes, remoulade og ketchup | 125 kr.
Wrap med kylling og salat | 110 kr.
Smørrebrød ad libitum
Fredag - søndag serverer vi smørrebrød ad libitum fra kl. 11.30 - 14.00
Smørrebrød ad libitum | 225 kr.
Tørstige?
Tilkøb fri bar i to timer | 195 kr.
Takeaway
Ved bestilling af minimum to stykker - 100 kr. pr. smørrebrød