Vores menu
Vores menu favner sæsoner og råvarer når de er allerbedst!
Snacks
Begynd din middag med nogle af vores snacks - alle snacks er delevenlige
Bobler og snacks efter køkkenets valg | 165
Østers au naturel | 45
Østers med wasabi, kærnemælk og ramsløg | 45
Friteret østers med tabasco crème | 45
Alle 3 østers | 110
Marinerede Halkidiki oliven | 49
Ristede Marcona mandler | 49
Kartoffelchips med purløg og cremefraiche | 49
Sardiner med cremefraiche og citron | 110
10 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 239
30 g Caviar, PRUNIER Classique med stegt brioche, creme fraiche og urter | 399
Aften
Menuer
3-Retters menu efter køkkenets valg | 399
Tilhørende vin menu | 245
5-Retters menu efter køkkenets valg | 599
Tilhørende vin menu | 429
”En aften på Ballast” | 1.100
Snacks og bobler, 5-retters menu, vin menu, kaffe med sødt og en skarp
Forretter
Hummerbisque med saltede kammuslinger, gulerod og havtorn | 125
Saltet sandart med friskost, ærter, radiser og ramsløg | 125
Saltede vafler med skagenskinke, havgus og tomat | 125
Tatar med bønner, grønne tomater, crouton, sesam og vesterhavsost | 135
Hovedretter
Hopballe mølle kylling med svampe, vesterhavsost og aromatisk sauce | 199
Stegt Vesterhavsfisk med broccolini, æbler, ramsløg og sauce blanquette | 219
Torsk en Croute med mættet muslingesauce | 229
Tournedos Rossini af oksemørbrad | 429
Tilvalg
"Cæsar salat" | 40
Ristede kartofler med pesto | 50
Pommes med tomatmayo | 50
Desserter
Stempelkaffe med petitfours | 75
Craqueline med vaniljeis, appelsin og karamelsauce | 115
Chokolade is med hasselnøde krokant og mørk chokolade | 125
4 danske oste med kompot og kiks | 140
Frokost
Til frokost serveres der smørrebrød - se varianter herunder
Sild med spicy karrysalat, rødløg og urter | 120
Friteret vesterhavsfisk med remoulade, urter og citron | 120
Koldrøget laks med asiatisk mayo, fennikel og agurk | 120
Skaldyrssalat med rejer, krebs, ørredrogn, æggeblomme og dild | 120
Oksefilet med bearnaise mayo, ristede løg og rødløgs relish | 120
Confiteret gris med sennepsmayo, perleløg og jordskokker | 120
Kyllingesalat med svampe, kyllingeskind og croutoner | 120
"Ostemad" | 120
Stjerneskud | 199
Snapsevogn
Udvalg af hjemmelavede snaps | 60
De klassiske snaps | 40
Dessert
Stempelkaffe med petitfours | 75
Craqueline med vaniljeis, appelsin og karamelsauce | 115
Chokolade is med hasselnøde krokant og mørk chokolade | 125
4 danske oste med kompot og kiks | 140
Børneretter
Friteret fiskefilet med pommes, remoulade, ketchup og citron | 125 kr.
Friteret kylling med pommes, remoulade og ketchup | 125 kr.
Smørrebrød ad libitum
Lørdag - søndag serverer vi smørrebrød ad libitum fra kl. 11.30 - 14.00
Smørrebrød ad libitum | 245 kr.
Takeaway
Ved bestilling af minimum to stykker - 100 kr. pr. smørrebrød